2013-09-01

Η διαφορετικότητα είναι αυτή που μας ξεχωρίζει!

Όντως χτες το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, η εμφάνιση της ομάδας μέτρια, η διαχείριση του 1-1 καθόλου καλή.




 Η πρεμιέρα του κάθε πρωταθλήματος είναι δύσκολη, πόσο μάλλον σ΄ ένα ντέρμπι σαν το χτεσινό. Η Ανόρθωση φάνηκε καλύτερη στα σημεία και κέρδισε την Ομόνοια που φάνταζε νωχελική. Το τελικό 3-1 δεν είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα σε καμία περίπτωση.

 Άλλον πάνω! Ομολογώ ότι δεν περίμενα η προσέλευση του κόσμου στο φαν κλαμπ να ήταν τόσο μαζική. Εξεπλάγην που λέμε.. θετικά. Όντως το χτεσινό απόγευμα με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε έδειχνε να πηγαίνει σε καλό δρόμο..

Όμως..(πάντα υπάρχει ένα όμως)

 Χτες στο κλαμπ πάνω κάτω πρέπει να ήρθαν 50-60 άτομα. Πιστοί στο ραντεβού τους κάποιοι, κάποιοι όχι και τόσο. Κάποιοι άρρωστοι άλλοι όχι και τόσο.. Γενικά ο καθένας ήρθε για τον δικό του λόγο, μ' ένα όμως κοινό τη ΟΜΟΝΟΙΑ. Και κάπου εδώ καταλήγω αδέρφια.. Ομόνοια είσαι στην νίκη, στην χαρά, στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος κτλ. Στις ήττες, λύπες, αδικίες τι είσαι... Ξαφνικά μόλις η Ανόρθωση σκόραρε για τρίτη φορά άδειασε το οίκημα ως δια μαγείας. Κατανοώ την απογοήτευση, την πικρία του οπαδού, .όμως αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι ο πόλεμος που γίνεται στην Ομόνοια παίρνει σάρκα και οστά γι' αυτό τον λόγο, Αφήνουμε την Ομόνοια στα δύσκολα..

 Άποψη μου
 Καλή δύναμη
 Thunder