2013-05-16

Πληρώνει τα σκαμπανεβάσματα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην αρχή του κάθε Πρωταθλήματος είναι φαβορί (αυτόματα) για τους τίτλους για τους λόγους που όλοι μας γνωρίζουμε. Η φετινή χρονιά ήταν λίγο περίεργη για το Σωματείο αφού η ασταθής πορεία στην αρχή του πρωταθλήματος την έκανε αουτσάιτερ για τον τίτλο.

Η έλευση του Σαβέφσκι σταθεροποίησε την ομάδα μετά ωστόσο από κάποια παιχνίδια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μέσα στο παιχνίδι του Κυπέλλου όντας  αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του ωστόσο αποκλείστηκε.

Παράλληλα πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Πρωτάθλημα. Γενικά φέτος μέσα σε όλες τις δυσκολίες είτε διοικητικές είτε οικονομικές αλλά περισσότερο αγωνιστικές η ομάδα έφτασε την τελευταία αγωνιστική να παίζει σε 90 λεπτά με την ΑΕΚ τη έξοδο στη  Ευρώπη που ήταν και ο αρχικός στόχος μετά το κακό ξεκίνημα.

Γίνεται μια συγκινητική προσπάθεια από τον κόουτς και τους παίκτες με τον πρώτο να είναι αισιόδοξος για την νίκη - είσοδο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ με ενδεχόμενη νίκη θα έχει τον χρόνο με καλή προετοιμασία και νέες προσθήκες να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη κάτι που ο κόσμος λαχταρά εδώ και χρόνια!

Thunder