2013-05-17

Η Ευρώπη καλεί η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί;

Λοιπόν, το είπαμε, το (ξανά) είπαμε, γενικά χιλιοειπώθηκε! Το ποιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να επικρατήσει της ομάδας από την Λάρνακα και κατά κάποιο τρόπο να σώσει την χρονιά  (Προσοχή! Όταν λέω να σώσει την χρονιά δεν εννοώ ότι ήταν αποτυχημένη με βάση την εξέλιξη της.


Απλά τέλος χρονιάς χωρίς τίτλο για την ΟΜΟΝΟΙΑ ότι και να λέμε είναι γάμησε τα..) Έκλεισα επιτέλους την παρένθεση και συνεχίζω. Δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ σήμερα να κάνω καμία αναφορά στον διαιτητή που ορίστηκε για το αυριανό ματς. Πρώτον επειδή δεν θέλω να του δώσω αξία και δεύτερον διότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αν παίξει μπάλα απλά δεν θα μπορεί να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για να της στερήσει την νίκη.

Είδα ένα βίντεο με τις δηλώσεις του Χριστοφή και του Λεάντρο. Στάθηκαν κυρίως στην σημαντικότητα του παιχνιδιού αλλά και για την προέλευση του κόσμου.

Λοιπόν παιδιά, δεν θέλω να είμαι κακός αλλά το μπαλάκι τώρα είναι πάνω σας.. Ο κόσμος ήταν και θα είναι πάντα εκεί, έξω, στις κερκίδες να τραγουδά! Εσείς απλά βάρτε την μάππα στα δίκτυα!

Και κάτι άλλο δεν αμφιβάλλω ότι θέλετε όλοι η ομάδα να βγει Ευρώπη, εγώ σας λέω θα βγεί! Σίουρα πράματα!

Εσείς θα είστε μαζί της;;

Χωρίς αιχμές απλά με αρρώστια!

Thunder

Επικοινωνία: thunderstruck911@hotmail.com