2013-01-18

Aνακοίνωση Θύρας 9 Αθήνας - ΟΜΟΝΟΙΑ Vs σκατα


Μετά την επικράτηση της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ επί της αελ η συνέχεια του πρωταθλήματος μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον μισητό αιώνιο αντίπαλο. Διανύουμε ήδη την εβδομάδα του άγχους περιμένοντας να περάσουν οι μέρες μέχρι να φτάσει επιτέλους η ημέρα του derby.


Το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 14:30 αντιμετωπίζουμε την σιχαμερή ομάδα του αποερλ, έναν αγώνα που επιβάλλεται να πάρουμε.

Όλοι την εβδομάδα κάποιοι αφιερώνουν τις ώρες τους για να καταφέρουμε επιτέλους να έχουμε ένα δικό μας σπίτι σαν κλιμάκιο της Αθήνας. Αυτή τη εβδομάδα οι εργασίες εντάθηκαν ούτως ώστε να δούμε όλοι μαζί στο οίκημα μας τον αγώνα του Σαββάτου. Για πρώτη φορά από το 1999 που υπάρχει το κλιμάκιο της ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ οι φίλοι και οπαδοί της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας σε ένα αποκλειστικά δικό μας χώρο. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες και είναι υποχρέωση του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη της Αθήνας να στηρίξει το δικό του σπίτι, το σπίτι των κηφήνων της Αθήνας.

Το Σάββατο λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ να βρεθούμε στο οίκημα μας για να σπρώξουμε την ομάδα μας από χιλιόμετρα μακριά για τη νίκη.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι συνεχίζονται οι εγγραφές μελών για το κλιμάκιο μας (20 ευρώ, 15 ευρώ εγγραφή με φανέλα του κλιμακίου μας και 5 ευρώ λαχνός ενίσχυσης του κλιμακίου με κλήρωση το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 με δώρο καλοκαιρινό κασκόλ από την boutique της ομάδας μας.)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ
SINCE 1999