2013-01-24

Aνακοίνωση Θύρας 9 Αθήνας - ΟΜΟΝΟΙΑ Vs κότες


Μετά από την άδικη ισοπαλία απέναντι στην βρομιά του κυπριακού ποδοσφαίρου ήρθε η σειρά του αγώνα με τους ευνοημένους της φετινής χρονιάς. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη και είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ το γνωρίζουν πολύ καλά και θα φέρουν τους τρεις βαθμούς για την ομάδα μας.

Απολογούμαστε για την μη μετάδοση του 1ου ημιχρόνου στον τελευταίο αγώνα, υπήρχε γενικό πρόβλημα στο live streaming της Ltv.


Για πρώτη φορά από το 1999 που υπάρχει το κλιμάκιο της ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ οι φίλοι και οπαδοί της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας σε ένα αποκλειστικά δικό μας χώρο. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες και είναι υποχρέωση του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη της Αθήνας να στηρίξει το δικό του σπίτι, το σπίτι των κηφήνων της Αθήνας. 

Μαζευόμαστε λοιπόν από νωρίς το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου στο Fan Club της ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ και η ώρα 14:30 θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε μια ΟΜΟΝΟΙΑτικη ατμόσφαιρα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Έστω και από την ξενιτιά με τα συνθήματα μας θα σπρώξουμε την ομάδα μας για τη νίκη.

Θα πωλείτε επίσης λαχνός ενίσχυσης του κλιμακίου αξίας 5 ευρώ. Θα γίνει κλήρωση στο ημίχρονο του αγώνα και ο τυχερός λαχνός θα κερδίσει καλοκαιρινό κασκόλ από την boutique της ομάδας μας.

ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ
SINCE 1999