2013-04-04

Aνακοίνωση: ΟΜΟΝΟΙΑ Vs αποερλ


Η μεγάλη ώρα έφτασε και πάλι αδέλφια, το Σάββατο (6/4 - 16:30) θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ότι πιο βρομερό, με ότι πιο μισητό υπάρχει στον τόπο μας.
Τα λάβαρα του πολέμου υψώθηκαν στον ουρανό, τα τύμπανα του πολέμου ηχούν και η σάλπιγγα μας καλή να ριχτούμε στην μάχη μέχρι το τέλος!!! 


Τι κι αν έχουμε μηδαμινές ελπίδες για το τρόπαιο; 
Τι κι αν αργήσαμε να πάρουμε στροφές;
Εμείς μάθαμε να είμαστε πάντα εκεί και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, και στις χαρές αλλά και στις λοιπές δίπλα στην αγαπούλα που μας ομορφαίνει τι ζωή και μας δίνη κουράγιο να συνεχίσουμε να αναπνέουμε μέχρι την άλλη έβδομα που θα την ανταμώσουμε ξανά και ξαφνικά Η ζωή μας και πάλι θα απόκτηση νόημα!!

Δύο φορές κάναμε τα μουνιά τις κένετι να παρακαλάνε τον διαιτητή να το λήξη από το 80!! Μπας και καταφέρουν να πάρουν τον βαθμό τις ισοπαλίας αφού βλέπανε τον Alvez και την παρέα του να κάνουν την ομαδάρα του champions league μια ομαδούλα τις σειράς χωρίς να μπορεί να βγει με αξιώσεις μπροστά από την εστία μας. Αυτή την φορά η νίκη είναι μονόδρομος και επιβάλλεται!!!!

Το Σάββατο το ΓΣΠ πρέπει να είναι καμίνι..πρέπει να είναι κατάμεστο από πράσινους παρανοϊκούς οπαδούς που θα τα δώσουν όλα για να σπρώξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην νίκη είτε αυτό αρέσει στα μαύρα κοράκια με την σφυρίχτρα είτε δεν αρέσει!! 

Το Σάββατο πρέπει να είμαστε όλοι ένας πυρήνας πρέπει όλοι να είναι ΘΥΡΑ 9 για να καταλάβουν ακόμη μια φορά ότι ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Εμείς τα παιδιά στη ξενιτιά θα μαζευτούμε όλοι στον σύνδεσμο για να δώσουμε την δική μας μάχη με τα μουνιά τις κένετι…το party θα ξεκινήσει από τις 21:00 την νύχτα τις Παρασκευής (5/4) με ένα τρελό pre-game για να γουστάρουμε και εμείς λίγο!! και θα τελειώσει με το σφύριγμα τις λήξης του αγώνα που θα βρει νικήτρια την ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ 1948
ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΝΟΙΑ…ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 9
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ!!!  

ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ

SINCE 1999