2013-04-09

Ανακοίνωση: ΟΜΟΝΟΙΑ Vs αελ (ΚΥΠΕΛΛΟ)


Κάπως έτσι φανταζόμασταν το παιχνίδι του Σαββάτου!!!
Ο Άλβες και η παρέα του έδειξαν σε όλους πως κουμάντο στην Λευκωσία κάνουμε ΜΟΝΟ εμείς και πως κανένα
Champions League (η κορυφαία θα έλεγα διασυλλογική διοργάνωση) δεν μπορεί να σε κάνει την καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Ο κόσμος για ακόμη μια φορά φανέρωσε το μεγαλείο του και γέμισε το ΓΣΠ κάνοντας το γήπεδο πράσινη κόλαση που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα του δείχνοντας ξανά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κοινωνικό φαινόμενο και δεν υπάρχουν φράγματα για την τρέλλα του κόσμου της.



Το πάρτυ στο οίκημα μας στην Αθήνα ξεκίνησε από την προηγούμενη νύχτα που πράσινοι κηφήνες έμειναν ως το πρωί τραγουδώντας μεθυσμένοι για την Τριφυλλάρα. Το Σάββατο οι φουκούες άναψαν που νωρίς και το πάρτυ στήθηκε ξανά με τους κηφήνες να είναι καυλωμένοι για το παιχνίδι με τα μουνιά της Κένετυ. Η ατμόσφαιρα μύριζε γήπεδο και οσό για τα συνθήματα ολόκληρη η Πανόρμου τα ξέρει!!!

Σειρά έχουν οι κάττοι της Λεμεσού που αφού έκαναν ότι μπορούσαν για να μπουν στην τετράδα (όλοι γνωρίζουμε τα παρατράγουδα) και δεν τα κατάφεραν λαλούν μας τώρα ότι είμαστε άτυχοι γιατί εν να τα φκάλουν πάνω μας..αχαχαχαχαχα...αελάκια μου έβρετε κανέναν αρμάρι να χωστίτε γιατί εν να έχει βιασμούς την Τετάρτη (10/04/2013 – 17:00).

Οπώς και το Σάββατο έτσι και την Τετάρτη 10/04 μαζευόμαστε στο οίκημα μας για να ζήσουμε σε μια πράσινη ατμόσφαιρα το παιχνίδι με τους κάττους και να στηρίξουμε με τον δικό μας τρόπο τους παίχτες που δείχνουν οτί είναι ψυχάρες!!

Υ.Γ. να ΠΕΘΑΝΕΙΣ οπώς όλοι όσοι είναι αποελ



ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ
SINCE 1999