2013-05-15

Έλλειψη σεβασμού!

Και επίσημα παρελθόν από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελεί ο Φρέντι Ντο Σάντος. Ο Αγκολέζος επιθετικός με ομολογουμένως παράξενο τρόπο θέλησε να φύγει από την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το παιχνίδι με τον Αποέλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σαφώς απογοητευμένη με την συμπεριφορά του παίκτη τον αποδέσμευσε.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σωματείου:


«Το Σωματείο μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Freddy Dos Santos.
Ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, κοινοποίησε σε διοικητικά στελέχη του Σωματείου την πρόθεσή του να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε χθες τα γραφεία του Σωματείου και παρά τις έντονες προσπάθειες που έγιναν για να μεταπειστεί, συνέχισε να εμμένει στις θέσεις του.
Ουσιαστικά στήριξε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα μας στο γεγονός ότι έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της χώρας καταγωγής του, της Αγκόλα, τις οποίες και μελετά. Ως εκ τούτου δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας μας αυτή τη βδομάδα ή στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ, για να μην θέσει σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα και κατ’ επέκταση τη δυνατότητά του να συνάψει άλλο συμβόλαιο με άλλη ομάδα στη λήξη της τρέχουσας περιόδου (κάποιες από τις δηλώσεις αυτές είδαν και το φως της δημοσιότητας, χωρίς καμία άδεια από το σωματείο).
Το Σωματείο μας εξέφρασε την έντονη διαφωνία, λύπη και δυσφορία του για τον τρόπο και το χρονικό σημείο που επέλεξε ο ποδοσφαιριστής να υλοποιήσει τις όποιες αποφάσεις του, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του επόμενου αγώνα. Τονίστηκε στον ποδοσφαιριστή ότι η ενέργεια αυτή δυσχεραίνει σημαντικά το έργο της τεχνικής ηγεσίας και των συμποδοσφαιριστών του, ενώ δείχνει και παντελή έλλειψη σεβασμού προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο «Ηλίας Πούλλος».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, κατά την χθεσινή απογευματινή του συνεδρία, συζήτησε το όλο θέμα και έκρινε ότι ο οποιοσδήποτε από το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι αφοσιωμένος ψυχή τε και σώματι στον αγώνα του Σαββάτου, αλλά και στους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν έχει θέση σε αυτό το μεγάλο Σωματείο και ούτε έχει νόημα να παραμένει στην ομάδα μας. Η ομάδα πρέπει να μείνει απόλυτα στοχοπροσηλωμένη στον τελικό με την ΑΕΚ και δεν χωρούν άλλες έγνοιες. Κατά συνέπεια το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας, με άμεση ισχύ.
Το Σωματείο και ο ποδοσφαιριστής έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία αμοιβαίας λύσης της συνεργασίας τους, η οποία συνοδεύεται με σημαντικό οικονομικό όφελος για το Σωματείο μας. H OMONOIA εύχεται όπως ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του ποδοσφαιριστή να ικανοποιεί τις επαγγελματικές του αναζητήσεις και ανησυχίες».