2013-05-15

Θύρα 9: "Η μοναδική εξόντωση η δική τους"


Διαβάστε την ανακοίνωση της Θύρας 9 με αφορμή τα έκτροπα που έγιναν στον αγώνα με τον Αποέλ.
Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,
Το κουκλοθέατρο της Κυριακής είναι πλέον παρελθόν όπως και η όποια αξιοπιστία είχε απομείνει για το άθλημα σε αυτό το νησί. Οι εντολές ξεκάθαρες, να επιστρατευτούν όλα τα μέσα για να πανυγηρίσουν ακόμα ένα σικέ τρόπαιο οι κλεπταποδόχοι με τα πορτοκαλιά, γιατί αυτό το τρόπαιο ανήκει μόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, γιατί το πανό που σήκωσε προχθές η οργανωμένη μας κερκίδα δεν ήταν απλά λόγια γραμμένα σε ένα παννί. Ήταν αυτό που νιώθουμε, αυτό που αξίζαμε σαν ΛΑΟΣ και ομάδα με την φετινή μας παρουσία κόντρα σε όλους και σε όλα.
Μπροστά μας τώρα ξεπροβάλλει άλλη μια μάχη, άλλος ένας ήδη ξεπουλημένος αγώνας αφού το σχέδιο τώρα προνοεί εξόντωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αγωνιστική και πάνω απο όλα οικονομική. Ας κάνουμε λοιπόν άπαντες να καταλάβουν πως Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Η Θύρα 9 απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον πράσινο λαό όπως δώσει δυναμικά το παρών του το Σάββατο στο ΓΣΠ. Ήρθε η ώρα του πράσινου λαού και η ώρα να αναβιώσουν στιγμές απο το ένδοξο Ομονοιάτικο παρελθόν. Κατάμεστο γήπεδο, πλυμμηρισμένο απο πόρωση, φανατισμό και αρρώστια, ένα γήπεδο πραγματικό κολαστήριο που θα κόψει τα πόδια στα εντεταλμένα κοράκια με τα μαύρα και θα δώσει φτερά σε αυτά των ποδοσφαιριστών μας. Έφτασε η στιγμή οι ιαχές μας να σκεπάσουν τον ουρανό της Λευκωσίας, έφτασε η στιγμή να σηκωθεί και ο τελευταίος Ομονοιάτης απο τον καναπέ του για να σταθεί με ψυχή στα τσιμέντα και να διαλύσει τα σχέδια των φασιστών για εξόντωση της ομάδας μας… Και ας έχουν καλά στο μυαλό τους οι εγκάθετοι με τα μαύρα πως γύρω τους θα είναι χιλιάδες αφηνιασμένοι κηφήνες, αλλά την ίδια ώρα μόνο μια έξοδος, μόνο ένας τρόπος διαφυγής… μα και αυτός προσωρινός…
Τέλος, η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί τον κόσμο να κατακλύσει απο νωρίς το γήπεδο, επιβάλλεται οι ποδοσφαιριστές μας να αντικρύσουν τις χιλιάδες του ΛΑΟΥ στις κερκίδες και απο αυτούς να μπολιαστούν με το απαραίτητο πάθος και την πόρωση για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιβάλλεται οι διαιτητές και λογής εντεταλμένοι να αντικρύσουν απο νωρίς την πράσινη κόλαση και να λάβουν το μήνυμα του τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση που πειραχτεί το ΙΕΡΟ μας, η ΙΔΕΑ μας.
 Και για να τελειώνουμε, απλά….ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
 ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9