2013-05-14

Thunder:.."Δεν μπορούν να της το στερήσουν"

Ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος μετά το κακό ξεκίνημα και τα πολλά οικονομικά προβλήματα ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Κάτι που θα προσφέρει στην ομάδα με μια ενδεχόμενη καλή Ευρωπαϊκή πορεία οικονομικά οφέλη. Ούτως οι άλλως η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα έχει θέση στα Ευρωπαϊκά σαλόνια όντας η καλύτερη Κυπριακή ομάδα. 


Στον δεύτερο γύρο η ομάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία και κατάφερε το άπιαστο όνειρο για είσοδο στα πλεί-οφ να το πετύχει. Διεκδικούσε μέχρι και το Πρωτάθλημα (αν ήταν καθαρό) από τον Αποέλ (τα ευκόλως νοούμενα παραλείπονται). 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έριχνε τεσσάρες στην «δεσποινίδα» για πλάκα και κερνούσε το ΑΠΟΕΛ 3 ποτά! Όλοι περίμεναν ότι σε κάποια στιγμή η αγωνιστική πορεία της ομάδας θα καταλαγιάσει λόγω της κούρασης (θυμίζουμε ότι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου). Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μέχρι να επιστρατευτούν τα μεγάλα διαιτητικά μέσα.. 

Ο ΑΠΟΕΛ απολαμβάνει ακόμα ένα κάλπικο τίτλο, η Ανόρθωση δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ περήφανη για την προσπάθεια της. Ο αγώνας ωστόσο δεν τελείωσε, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική προσπαθούν να μας στερήσουν την είσοδο που (άξια κερδίσαμε ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ) στην Ευρώπη. Τελικός με την ΑΕΚ, παίζουμε την χρονιά, νικάμε και να πα να @@@@@!

Υ.Σ: Φρέντι μεγάλη απογοήτευση..
Thunder